Groepsuitlaat

Leuke, gezellige en leerzame wandelingen in een groepje van maximaal 4 bij elkaar passende honden.

Lees verder

Individuele uitlaat

Kan of wilt uw hond niet in een groepje worden uitgelaten? Dan is een individuele uitlaat de ideale oplossing!

Lees verder

Individuele begeleiding

Problemen bij de opvoeding of socialisatie? Individuele begeleiding biedt advies en training op maat voor u en uw hond.

Lees verder

Reviews over Hondenservice Zwijndrecht

Mijn klanten aan het woord

Een wandeling plannen
Celine Treffers
Celine Treffers
2022-08-06
Super snel en fijn geholpen! Door een blessure/operatie zelf niet in staat geweest om mijn 2 honden uit te laten. Marion stond de volgende dag al voor mij klaar! Mijn 2 buitenlandse honden zijn ook niet altijd de makkelijkste maar Marion kon er goed mee om gaan.
Henriëtte van Iterson
Henriëtte van Iterson
2022-06-04
Samen met Marion met mijn 2 pleeghondjesWodan &Donar aan de slag gegaan . Beide waren niet goed gesocialiseerd en blafte buiten tegen andere honden wat mij het niet fijn meer maakte om in een park op mijn gemak en ontspannen te wandelen . Na het oefenen met Marion geleerd hoe ik het aan moet pakken. Nu wandelen we weer rustig en ontspannen .. Ook zijn we met Donar aan de slag gegaan omdat hij bang en onzeker was door zijn trauma.s en zelfs mij beet . Door de begeleiding met Marion is Donar nu rustiger en kan ik hem op de juiste manier corrigeren . Ik Wodan &Donar zijn super blij met Marion.
Genevieve Doornik
Genevieve Doornik
2022-03-07
Een goede, professionele, betrouwbare uitlaatservice. Mijn honden gaan al heel wat jaar met haar mee en zijn dol op haar. Geen grote onoverzichtelijke groepen, maar aandacht en focus voor jouw hond. In vol vertrouwen geef ik mijn honden aan haar mee en mijn honden komen altijd tevreden en voldaan terug van de wandeling.
Ilse de Klinken
Ilse de Klinken
2022-02-12
Zeer tevreden over de uitlaatservice! Marion weet wat ze doet en heeft kennis van honden. Wat we ook erg fijn vinden is het feit dat onze hond in een kleine groep wandelt en niet in een groep van 10 honden zoals je vaak ziet bij andere uitlaatservices. 5 sterren van ons dus!
Eline Geene
Eline Geene
2022-02-02
Onze Ayka gaat al sinds het begin met veel plezier mee met Marion! Marion is betrouwbaar en flexibel en denkt graag mee bij problemen zoals verlatingsangst. Ze is zeer kundig en kijkt goed naar wat een hond nodig heeft. Ayka is gek op haar en wij zijn super tevreden. Absoluut een aanrader!
Belinda van der Linden
Belinda van der Linden
2022-01-29
Zeer flexibel. Staat altijd voor mijn honden klaar (inmiddels 1). Goede tips en service.
Sabine Lindeman
Sabine Lindeman
2022-01-26
Wij zijn heel erg blij met Marion en onze hond minstens net zo blij. Ze gaat altijd met plezier mee! Marion kijkt heel goed naar het karakter van de hond. En bouwt de uitlaat rustig op. Vertrouwen was er heel snel.
Monique Batenburg
Monique Batenburg
2022-01-25
Marion laat al jarenlang mijn hond uit, naar volle tevredenheid. Zij heeft geduld voor mijn vaak onzekere hond. Zij weet veel van honden en hun gedrag, dus ze geeft ook altijd goeie tips.
Merno Renate
Merno Renate
2022-01-21
Al jaren met veel plezier en vertrouwen klant hier. Mijn hond kan niet zomaar met elke willekeurige hond samen worden uitgelaten. Gelukkig wordt hier altijd rekening mee gehouden in de samenstelling van de groep. Hierdoor kan ze lekker spelen en rennen met andere honden. dan komt ze helemaal happy en voldaan terug. Heel blij mee!
Michaela Snijders
Michaela Snijders
2021-11-18
Altijd bereid in te springen, honden ( met gebruiksaanwijzing) altijd blij met haar. Goed bereikbaar, zeer vriendelijk en deskundig.